Ja eftersom de är igång i badrummet nu så har vi åkt ner till min mamma i Lerum för bo där tills det är färdigt. Hade ju inte vart så roligt å va hemma med lilleman när dem river å brötar + att vi inte har nån toalett så hade man velat gå på toa så hade man fått gå ner till tvättstugan för å kissa. Inte så roligt när man e själv hemma med den lille direkt. Så nu bor vi här i Lerum i 2 veckor å bara ska mysa :) Ta chansen å träffa några kompisar å ta sig några utflykter till Göteborg ska de nog bli oxå :) Bild på min mamma å syster som morgon myser med lilleman :)

Ja han ringde igår å skulle komma förbi vid 12 å lämna några prover på golv matta å kakel plattor :) Äntligen har vi bestämt va vi ska ha inne i badrummet. De blir rektangulära stora vita blanka kakel plattor å en mörk grå matta :) Kommer å bli skit snyggt. Vi ska även nu i veckan åka å köpa allt vi vill ha i badrummet så vi har de sen när dem ska börja montera allt på plats, som blir nästa vecka. För idag skulle dem börja riva ut hela badrummet å bila upp brunnen. Så nästa vecka ungefär så har vi ett nytt fräscht badrum :)

I måndags kom äntligen anticimex hit för å kolla om det va torrt i badrummet. Å de va de äntligen :)) Fläktarna hade gjort ett bra jobb under 3 veckor. Så nu väntar/hoppas vi på att snickarn ringer imon så de kan komma igång så vi kan få ett badrum snart.

Gud vad tiden springer iväg nu känner man. Härom dagen fick jag köpa en låda å rensa ut kläder som lilleman inte kan ha längre :( Det va inte ett plagg, å alla har man inte ens använt å de va några tårar som kom när man vek ihop vissa bodys :( Nu fattar man va alla menar med å ta vara på tiden när dem e så små.