Å Tonys första arbetsvecka e över :) Å när han kommer så beger vi oss ner till Falkenberg med min kära kusin å hennes kille. Kommer å ha en toppen helg. Så de blir nog inte så mycke skrivande denna helgen. Men kanske att man slänger in nån bild ;) Snart är väskan färdig packad å bara en timme kvar :) Ha de så bra så länge

Ja de finns ju så mycke man kan göra med bilder :) Älskar å sitta med mobilen å leka med bilder :) Just nu så e de självklart instagram, insta collage å lite på insta frame. Sen har vi pix å dash of color där man kan ha svart/vitt blandat med lite färg :) Så sjukt snygga bilder man kan göra med det. Sen har jag hittat en till favorit som jag testat lite, den heter camera+. Där fanns de mycke roligt man kan göra :) Här kommer några bilder jag lekt med idag

De e ju inte lika roligt å titta ut å ta en härlig morgon bild nu när man e hemma. E inte lika fint, men ni får en ändå ;) Lilleman har fått mat å sover nu så jag ska oxå passa på å sova lite till. Kan ju va gott då han vaknade vid 4 igen :( Han som har sovit så bra till kl 6 annars denna veckan :(( Hörs senare ;)

Mmm gott e de :) Testade å göra en blåbärspaj med crème fraîche idag, precis så som man gör ananaspaj. Blev ju super gott verkligen ;)) På bilden här så har den inte vart i ugnen än. Glömde ta en bild när den va färdig

Ja då va man hemma i Borås igen. Vill redan tillbaka :( Känns just nu som att jag inte trivs alls här hemma, vill bara härifrån. Men de e väl för badrummet å för att Tony blir lite grinig för att han måste ringa runt till allt å alla för att få reda på va vi kommer å få betala å inte å banken för å se om vi kan få ett lån för att renovera upp lägenheten å all sån skit. Å sen har vi pratat om dop för lilleman i september då han e 4 månader. Jag vill gärna ha de då men Tony vet inte om de e bra nu då vi pratat om renoveringen. Så nu känner jag mig bara kluven å känner mig faktiskt lite deppig. Nä nu ska jag hitta på nåt så man kommer på andra tankar. Syns senare

Nu har Tony åkt till jobbet (eller för typ en kvart sen) jag står i köket å vaggar lilleman i vagnen å ser hur min te kopp står på bänken å väntar på mig. Å där somna lilleman :) Idag e sista dagen vi e i ödenäs :( Pappa å Maria ska köra hem oss senare idag. Dem hade haft de bra i Norge :) Dem kom hem vid 11 igår ikväll, så satt vi å fila lite (eftersom jag fyllde år igår) å fick höra lite berättelser om deras helg å hur Marias kompisar bor där. Lät iaf som en toppen helg :) Nä nu blir de en kopp te å snoka lite på nätet för å se om hittar nåt roligt ;) Ha det bäst

Bilder från i söndags

 

Fina Ödenäs

 Lilla söta lilleman

 Willkox vill oxå ha mat

Grillning på g ;) Ser tyvärr inte röken så tydligt som man gjorde annars

 En arg liten lilleman efter att vi duschat han

Han va inte så nöjd efter de, men somnade riktigt gott sen i famnen =)

 En trött Nubben låg i soffan brevid

Japp de fick jag idag :) De va en fin överraskning jag fick av sonen min i morse. Lite mer än en timme fick jag sova :) Han snäll som tänker på sin mamma som blir gammal idag ;)

Bilder från i lördags

 Gott med grillat =) Babe å jag lyxar till de lite

 Spelade lite senare efter vi nattat lilleman

 

 Gottar sig lite i solen som va framme en stund

 Lilleman låg gott i vagnen i skuggan

 

Bilder från i fredags

 Härligt

 Härliga Ödenäs

Första tjockis bilden jag lägger ut på mig själv =)

 Älskade lilleman sover så gott här

Bilder från i torsdags

Dags å packa för att åka ut till pappa/morfar å Maria i Ödenäs 

 På väg till Ödenäs

 Lilleman fick syn på sig själv i spegeln

 Å den gör ju samma rörelse som jag =)

Den här fina utsikten sitter jag med nu när jag sitter i köket vid datan :) Fast jag skriver från mobilen så man kan lägga ut bilder, hehe ;) Här skulle jag jämt kunna sitta å skriva

De här e nog första gången jag kan känna att de e söndag på riktigt, allt bara för Tony börjar jobba imon :(
Men lite go söndag e de ändå för de regnar inte =) Å de e ett plus
 
Idag kommer min älskade kompis Sarah hit å hennes kille. Vi ska sitta här å tjöta en massa å grilla gott =)
Annars händer nog inte så mycke här. Tar de lugnt å målar naglarna lite. Man ska ju bara njuta när man e här upp för att de e så lugnt å gott. Så idag och imon får man passa på för sen ska man åka hem =(
Men de blir inte många dagar man e hemma så e de dax å packa väskorna igen till på fredag då det bär av ner till falkenberg men min älskade kusin Emma å hennes sambo Robert =) Då blir de massa mys, längtar. Hoppas att vi kan få bra väder då.
 
Blir ett bildlöst inlägg de här då jag inte har min data eller skriver på mobilen som ligger på laddning =(
Men får väl göra så att man slänger in lite bilder senare som jag alltid säger ;) Hehe
 
Ha de så bra så hörs vi senare

Ja där bor min pappa, i ödenäs som de heter. Man förstår nästan varför de heter så när man åker hit. Men de e otroligt gott å va här ute i skogen. Lugnt å skönt, om inte hundarna skäller då ;) Men här ute trivs jag verkligen. Pappa å hans tanta e i Norge så vi passar hus å hundar ända till på måndag :) Vi kom hit på torsdag kväll å ska nog inte åka hem förän på tisdag. Tony börjar jobba nu på måndag :( segt. På min födelsedag oxå. Så de blir första dagen på 4 veckor som jag ska va själv med lilleman. Men pappa kommer ju hem sen nån gång på måndagen å sen kommer ju Tony hit efter jobbet igen. Idag blir de lite kalas här för mig :) Då mamma å syskon kommer hit på lite fika. E ju lite tråkigt å ha kalas hemma nu när de ser ut som de gör med alla badrums grejer överallt i lägenheten. Så pappa sa de i torsdags att om jag ville ha kalas här så va de lugnt :) Åå va jag längtar till nästa vecka. Inte den som kommer nu då, men veckan därpå. Runt den 23-24, då kommer dem för å kolla hur det har gått med torkningen på golvet. Då de har legat i 3 veckor. Vi hoppas ju på att de ska ha räckt så själva renoveringen kan sättas igång. Annars får de ligga ett tag till :( Å de vill vi inte. Så vi får hålla tummarna. Nu ska jag gå å väcka gubben min så han får ta lilleman så jag kan åka å handla. Ha de så bra så hörs vi här senare ;)

Det började ändå härligt med sol först. Eller lite så på eftermiddagen kom den väl en snabbis. Sen har de bara regnat å regnat :( Så jävla tråkigt. Så man har väl passat på å tagit lite kort med både kamera å mobil. Mesta dels på mobilen då man kan leka min instagram å instacollage :) Är verkligen helt besatt av dem. Hittade lite andra roliga foto appar på mobilen som jag satt å lekte en massa med :) Men de får ni se senare. Nu när de regnar så har vi passat på å tvätta, å börja röja ute på balkongen. Har tagit bort den äckliga trallen som vi ska åka å slänga. Äntligen fick man de gjort. Å nu e Tony i förrådet å rensar lite där oxå. De e skönt med såna rensar dagar när man får dem :) Så här kommer lite bilder från hur vi har de i badrummet just nu å från balkongen ;)

 
Älskade lille Loke mannen
Att man kan älska någon så mycke trodde jag inte innan jag fick denna lilla krabat
Å när han flinar å ler så som han gör å gurgglar å alla dessa små ljud, man blir ju så varm om hjärtat så man bara smällter.
 
 
Älskade lille lilleman.
Vad skulle jag göra utan dig?
 
Älskar dig av hela mitt hjärta

Blev väckt av min sambo idag vid halv 8. Han fråga om jag ville ha frukost. Visst de vill man väl ha men inte direkt när man vaknat å speciellt inte när man blivit väckt.

Går upp å klär på mig å ser solstrålar från vardags rummet (som tyvärr försvann ganska fort) ger Loke mannen sin napp som han vevat efter så han "somnar" om igen.

Går mot toaletten å ser hur Tony sitter å spelar. Han har ju saknat de nu när vi vart nere hos mamma. Går på toa å sen när jag går ut så ser jag ingen frukost framplockad. När han går in å väcker å frågar om jag vill ha frukost så trodde ju jag att han hade/skulle duka fram de iaf, men nä. Han hade kolat ägg iaf. Så jag slängde ett öga på han å sa att jag hade förväntat mig att de skulle va framplockat. Aa jag ska sa han då å stängde av spelet. Men de sluta med att vi fick turas om å göra mackor då lilleman vakna. Så vi fick ta upp han ur sängen å lägga han i vagnen (hans favvo plats) å vagga.

Men frukosten e intagen å nu sitter vi i soffan å slappar å kollar nyheterna.

Saknar redan hulan. Gjorde jag redan igår kväll när vi kommit hem å jag öppna balkongdörren å hör hur bussar, bilar å dem där jävla mopederna åker på utsidan. Visst att de inte va lika trafikerad igår kväll som de e nu. Men blev lite störd då man kommer från ett jätte lugnt ställe där man inte har en trafikerad väg precis utanför. Ja vi har ju vägen precis utanför. Så tråkigt. Jag vill ju gärna göra ordning på balkongen med lite blommor å mys, men känns inte så roligt då man aldrig sitter där ute. Hade väl vart en sak om man hade rökt fortfarande, eller igen. Men de gör man inte. Slutade då jag blev gravid :)

Nä nu ska jag slappa lite här i soffan så får man se va man ska hitta på idag.

Om man ska hitta på nåt idag ;) Ha de så bra så länge

Nu ska de göras slingor :)

Ja de kan man verkligen säga att de e. Trodde det skulle bli fint väder idag, men icke. Lilleman har inte sovit mycke å vart jätte grinig nu på morgonen. Lyckades få i han lite mat så han sover gott nu i soffa iaf. Får väl hoppas att han inte får en allt för jobbig dag nu. Tråkigt att man ska åka hem idag oxå :( Ibland saknar jag Lerum så mycke å vill flytta tillbaka. Usch känner verkligen nu hur hängig å deppig man blir. Å vädret för de inte direkt bättre heller. Men nåt positivt e ju att blogg funkar nu på mobilen :) Nu kommer de bli lättare å blogga igen. Känns så mycke lättare å blogga från mobilen då man inte alltid har datan i närheten när man sitter med lilleman. Å sen är det lättare å flytta runt mobilen än datan oxå ;) Så nu kan vi börja blogga igen.

Då vi inte har vart hemma nåt sen i tisdags så har de ju inte blivit så mycke skrivande som ni har märkt.
Dem har ju rivit ut golvet i vårt badrum så vi har ju ingen dusch hemma ( som ni kanske läst/läste typ i från februari)
så nu har vi snällt bosatt oss nere hos min mamma sen i onsdags, men ska åka hem imon så då kan de bli lite mer skrivande kanske. Hade de vart så att de hade funkat å skriva på mobilen så hade de blivit mer skrivande å bilder, de hade vart lättare iaf. Piss att de inte funkar iaf.
Så tills dess så får ni ha de så bra så hörs vi. Hej hej
  
          
Goa små bebis fötter                                     Lite bus med pappa
 
 
 
  
Min skugga                                          Lite av Sjöbo torg                               På vägen hem
Här kommer första =)
 
Satt å busa med lilleman en del
Fick en del roliga bilder
Skulle kunna lägga ut alla, men de orkar jag inte
 
Ja de gör man.
På om man ska köra sån där foto grej. En bild varje dag under ett helt år. De verkar ju roligt iaf.
Hade vart enklare om appen hade funkat eftersom man tar en massa bilder med mobilen å håller på med instagram. Orkar ju inte alltid hålla på å koppla in allt. Allt å allt, de e nara en sladd till mobilen. Men tycker de räcker med kameran, som man tömmer knappt en gång i veckan.
Men får väl göra så gott man kan. Kanske inte kommer å lägga upp en bild varje dag men ska försöka.
Annars blir de väl som nu när man har skrivit å lagt in bilder från helgen, fast nån några dagar senare bara för att de inte funkat på mobilen =( Suck.
Så gör väl ett inlägg till sen med går dagens foto ;)
 
Hittade en ny rolig app igår som jag lekte lite med, den heter InstaCollage
Den va rolig, så de satt eller rättare sagt låg jag å lekte med inatt
 
   
 
                                
 
Så där blir de nog en del lek =)
 
Nä nu får jag skynda mig med dem andra inläggen innan jag somnar här.
Om jag inte gör det imon istället då. Hmm får väl se vad jag orkar
 
Hej så länge
Ja då va de juli nu då. Va tiden går fort.
 
Idag va de väldigt lugnt. Sovit lite halv dåligt under natten som jag tog ikapp lite på morgonen.
Sen va det Tonys tur på dagen
 
     
 
Under tiden han sov så satt jag å gunga barnvagn över tröskel å läste lite blogg ( Å e fortfarande lite pist off för att appen inte funkar som man alltid skriver från.) ådrack mitt favvo vatten. Ramlösa annanas
 
Sen vid 4 åkte Tony å handla till maten vi skulle göra. Hade ju mat gäster idag =)
Så idag bjöd vi på en go mango chutney paj med kyckling å sallad, å till efterrätt blev de annanaspaj
De gick hem bra hos våra gäster. Sen blev de lite tjöt å så självklart fotbolls matchen, men de blev inga glada miner här hemma då.
 
Lilleman sov så gott i vagnen å vakna inte förän halv 3 sen på natten. Han va visst lite trött =)
 
Ha det fin fint
Bay bay
Idag kom min pappa å Maria förbi en sväng. Dem hade köpt med sig baguetter som vi fika med, de va namnam.
 
Sen tog vi oss en sväng ut till Hedared å hälsa på Sarah å Maria å deras familj å grilla å tjöta en massa.
De va riktigt trevligt =)
 
Sen va de hem å mata lilleman å nana gott igen =)
En riktigt go lördag
 
Glömde ju skriva att på morgonen va jag ju iväg å köppte blommor å plantera på ballkongen =)
Så man kan snygga till den lite, de behövs
 
 Å så här blev de
Kommer säkert att lägga upp fler bilder sen
 
Å detta va vår lördag
Ha de fint
Hej svejs ;)
FREDAG
 
Idag va jag å lilleman på mitt jobb å hälsa på ålekte lite å grilla =)
Så fick Tony lite egen tid hemma.
 
De va riktigt kul å träffa alla igen, va ett tag sen. Så de blev allt ett kramkalas när vi kom =)
Efter jobbet så åkte vi ner till min mamma å hälsa på å lura med henne till ikea.
Va tvungen å åka dit igen då vi behövde ett ställ till skåpet vi köpte till badrummet.
Men de va ju inga problem å få med henne när man hade lilleman med  sig ;) Vi gick runt lite där å åt en bit mat.
Fick med mig lite mer än vad man skulle, men de gjorde gör inget ;)
Så de som fick hänga med förutom det stället så blev de nya tallrikar å en jätte fin godis skål.
Inte så farligt mycke mer ändå ;)
 
Va hemma sen vid halv 8-8 på kvällen, då hade vi vart borta hela dagen. Så de va rätt gott å va hemma =)
 
 
Lillemans egna söta lilla lampa vi köpte =)
Som sagt på väg ner för å gå n sväng på ikea å sen hälsa på Monika å Rikard