Ja idag e de torsdag å solen skiner :) De gillar vi.

Just nu så sitter jag gott i soff hörnet med en kopp te å funderar på om jag orkar å städa lite här hemma medans grabbarna sover. Men e lite små seg för å komma igång. Får väl se va man ska orka sen, men hade vart gott å få städat lite här hemma.

Idag står de på schemat att vi ska åka ner till Gbg, IKEA :) Ska kolla på en lampa till lilleman som man kan ha tänt lite på kvällen natten när han ska sova. Sen ska vi åka å hälsa på min arbetskamrat å hennes sambo :) Ska bli riktigt kul å träffa dem, va ett bra tag sen. Så hela kvällen kommer å spenderas där. Mysigt.

Nä nu ska jag öppna balkongdörren å få in lite luft å försöka piggna till lite å få lite fint här hemma ;)

Hörs senare

Ja seg känns den verkligen.
Känns som jag knappt sov nåt i natt fast jag vet att jag har de. Tony va snäll å tog lilleman för det mesta i natt. Jag va på väg å gå upp till han flera gånger men då sa Tony till mig å lägga mig igen. Han e bäst min älskade :)

Igår tog vi oss en härlig lång promenad ner till Tonys jobb å hälsa på. Nästan precis när vi kom dit så öppnade sig himmelen. De verkligen spö regna å började åska. Så vi stannade en bra stund där tills de slutade.
Sen gick vi förbi byggmax å kolla lite golv. Har funderat på om vi ska lägga nytt här hemma å fräscha upp de lite. Efter de så gick vi mot systemet för å köpa lite gott å hann dit innan det började regna igen :) Tur vi hade som hann å försökte sega där inne för att de skulle sluta innan vi va klara. Men icke, de regna fortfarande när vi va färdiga. Men de va inte så farligt så vi promenerade den korta biten bort till knalleland å handla lite å sen promenerade vi hemåt.

Ringde min far sen på kvällen å bad att han skulle komma hit å hjälpa oss med å mäta golven å kolla lite annat här hemma :) Så får väl se när vi sätter igång med allt. Hoppas på snart iaf.

Idag står de inte mycke på schemat, bara att lillemans farfar ska komma på besök. De e ganska gott å inte ha nåt planerat utan att man tar dagarna som dom kommer å göra de man känner för.

Nu ska vi ta oss en fika medans lilleman sover.

Hej svejs

Lilleman igår när vi skulle iväg :)

Japp de e man. Eftersom att lilleman inte riktigt vill somna om än. Lite små men de tar man som ny bliven förälder :) Annars så brukar han ju sova bra.

Har ju vart dålig IGEN med å uppdatera här. Men har fortfarande lite svårt med de här å blogga, fastän jag gärna vill. Så ska väl försöka göra nåt litet inlägg om dagen. För jag går gärna in å läser andras bloggar här.
Blev ju lite mer inspirerad av en jag följer här som ville börja med en fotoutmaning, att man ska ta minst en bild varje dag i ett år å lägga ut. Då blev jag faktiskt lite små sugen. Hon skulle börja nu den 1 juli så jag hoppas ju på att man kanske kan ta å va med detta :)

Nu verkar de som lillen somnat så då ska jag oxå försöka sova lite till :)


Ha de så bra så länge :)